Thank you for flying Spicers Airlines!

Thank you for flying Spicers Airlines!

Laatst bijgewerkt op: 15 - 10 - 2012 | 14:11

Zeer tevreden, zo kijkt Erwin Snoeker, countrymanager Nedelrand van Spicers terug op de afgelopen editie van Spicers World, die op 7 en 8 oktober werd gehouden in Wieze in Belgie. Op de beurs, die werd gehouden in het thema 'Spicers Airlines', werden de klanten meegomen op een reis langs de nieuwigheden die de leveranciers te bieden hebben.

De Spicers crew, om in het thema te blijven, mocht op 7 en 8 oktober een groot aantal enthousiaste passagiers ontvangen op de 7e vlucht van Spicers World. Snoeker: "Het was een bijzonder inspirerende en aangename reis met een vlekkeloze landing. De bezoekers mochten dit jaar ‘Business Class’ vliegen met aantrekkelijke incentive programma’s waarbij mooie reisaccessoires en in totaal 12 city trips gewonnen konden worden." 

Nederlandse VIP night 

Speciaal voor de Nederlandse klanten van Spicers werd er op zondagavond een VIP night gehouden. "Het was een geanimeerde avond waarbij een quiz voor het nodige denkwerk en entertainment zorgde. De uiteindelijke reis, een city trip naar Parijs, werd gewonnen door Jupiter te Waddinxveen", aldus Snoeker.

Veel nieuwigheden

Gedurende de twee dagen stond een totaal van 70 stands garant voor veel nieuwigheden, diensten en uitzonderlijk scherpe promoties. Snoeker: "Dit jaar legde Spicers verschillende accenten, waaronder het technology, facility en furniture assortiment, category management via het 1-2-3 meter concept, en de vernieuwde bestelsite SpicersNet die als primeur werd voorgesteld. Deze compleet nieuwe besteltool werd met veel enthousiasme ontvangen."

Managing Director Eddy Priem vatte de beurs als volgt samen: "De rode draad van deze 7e editie van Spicers World is: tevreden exposanten, tevreden klanten en dus ook een tevreden Spicers crew." Waarna hij in stijl als captain afsloot met: "De Spicers Airlines crew dankt al zijn passagiers voor het vertrouwen." 

Awards

Tijdens de gebruikelijk uitreiking op het einde van de beurs mochten volgende exposanten nog een Award in ontvangst nemen:

  • Categorie ‘Best Logistics Performance’:  Staedtler
  • Categorie ‘Best Overall Performance’: Acco
  • Categorie ‘Best Creative Exhibitor’: Durable

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.