The Read Shop opende deze maand drie nieuwe winkels

The Read Shop opende deze maand drie nieuwe winkels

Laatst bijgewerkt op: 25 - 09 - 2012 | 10:36

In de maand augustus heeft The Read Shop drie nieuwe winkels geopend in Beek, Leusden en Dordrecht. De winkels in Beek en Leusden zijn inmiddels volledig verbouwd in de nieuwe stijl van The Read Shop. The Read Shop wenst alle ondernemers ontzettend veel succes toe!

The Read Shop Beek

Op 24 augustus jl. opende The Read Shop annex videotheek na een volledige verbouwing haar deuren. De winkel heeft een totale metamorfose ondergaan, waarbij de videotheek is verhuisd naar het gedeelte van het pand waar voorheen het postagentschap en de VVV gevestigd waren. Het gedeelte waar de videotheek heeft gezeten is helemaal verbouwd naar The Read Shop nieuwe stijl formule, met een PostNL servicebalie, een ING servicepunt en ook de VVV is hier gehuisvest.

Leusden

Op 29 augustus heeft de volledig nieuwe The Read Shop Express haar deuren geopend. Op deze nieuwe locatie, met een nieuwe eigenaar maar ook met een aantal bekende gezichten vanuit de vorige locatie, is een compleet nieuwe winkel neergezet. Voorzien van een PostNL servicebalie, postbussen. Naast het bekende The Read Shop assortiment, vind je hier ook een breed assortiment hobby en creatief!

Dordrecht

Officieel opent in Dordrecht vandaag een nieuwe The Read Shop. Voorheen was deze winkel een reguliere kantoorboekhandel. Naast het boekenassortiment heeft deze winkel nu de assortimenten tabak en kansspelen toegevoegd en heeft daarnaast voor de wenskaartenpresentatie gekozen voor Total Solution van Hallmark. De heer en mevrouw Scheffer zijn de trotse eigenaar van deze nieuwe The Read Shop. Naast deze nieuwe winkel hebben zij ook nog steeds hun winkel in Rotterdam (Spinozaweg).

The Read Shop is een laagdrempelige inloopwinkel met een ruim en uitgebalanceerd assortiment boeken, tijdschriften, wenskaarten, kantoorartikelen, tabak en een groeiend assortiment gift.

 

 

 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.