The Read Shop verkozen tot beste wenskaarten keten van Nederland (update)

The Read Shop verkozen tot beste wenskaarten keten van Nederland (update)

Laatst bijgewerkt op: 26 - 03 - 2012 | 21:05

Boekhandelsketen The Read Shop is verkozen tot beste wenskaarten keten van Nederland. De prijs werd uitegereikt op de Paper & Convenience Show in Den Bosch. Andere genomineerden waren AKO en Cooperatie Primera. 

Het juryrapport gaf de volgende toelichting voor de toekenning van deze prijs: 

De meeste winkels hebben een duidelijke uitstraling, nette presentatie en een assortiment waardoor de klant niet verdwaalt in een woud aan kaarten en molens. Hierdoor is de keuze voor de consument wellicht vaak wat beperkter maar loopt men ook niet het risico dat de klant geen keuze meer maakt. In de bezochte winkels hebben we duidelijk gelet op de behulpzaamheid van de ondernemers/personeel op klanten die zoeken naar een geschikte kaart. Juist die behulpzaamheid kan helpen de omzet te stimuleren. In een aantal gevallen was die behulpzaamheid heel hoog en soms wat minder. Het feit dat deze organisatie in de afgelopen jaren bewuste keuzes gemaakt heeft en daarmee geïnvesteerd heeft in de categorie wenskaarten maakt dat deze keten de winnaar is in de categorie Beste Wenskaarten Keten van 2012.

De beoordeling is gedaan op basis van het algemene wenskaartenbeleid van de betreffende organisatie waarna in diverse winkels het beleid getoetst is aan de praktijk. Mystery shoppers hebben daarna de winkels enkele malen bezocht om te zien hoe de winkels omgaan met deze categorie en de service naar de klant.

Directeur Jos Boot reageerde enthousiast op deze toekenning: "The Read Shop besteedt volop aandacht aan het assortiment wenskaarten, de uitstraling ervan in de winkel, de service naar de klant toe en de bijverkoop van postzegels. De consument beloonde ons in 2011 al met een positieve omzetgroei in de categorie wenskaarten. Het is mooi te constateren dat de jury dit ook doet door het toekennen van deze prestigieuze vakprijs".


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.