Toonaangevende producent van lijmen en kitten vestigt nieuw hoofdkantoor in Rotterdam

Laatst bijgewerkt op: 10 - 04 - 2013 | 13:09

Bolton Adhesives, één van de toonaangevende internationale producenten van lijmen en kitten, met bekende merken als Bison, Griffon en UHU, vestigt zich in Rotterdam.  Op 8 april 2013 opent Bolton Adhesives haar hoofdkantoor in het Adriaan Volker Huis. Vanuit het nieuwe hoofdkantoor kan Bolton Adhesives zich nog sterker richten op innovatie binnen het uitgebreide productaanbod en kunnen ook de internationale expansiemogelijkheden beter worden benut.

 

Vanuit het hoofdkantoor worden vooral Marketing, Sales, Finance en Human Resources aangestuurd. De productielocaties blijven verspreid over Europa, onder andere in Goes bij Bison International.

Klaar om groeimarkten te betreden

Bolton Adhesives voert vijf prominente merken: UHU, Bison, Griffon, Imedio en Air Max. Deze sterke merken bieden consumenten, professionele eindgebruikers en handelspartners totaaloplossingen op het gebied van lijmen en kitten. Met de gezamenlijke competenties en knowhow kan Bolton Adhesives als geen ander bedrijf snel en slagvaardig inspelen op de wensen en behoeften van eindgebruikers. Innovatie en duurzaamheid zijn speerpunten in de strategie van Bolton Adhesives en er is nu dubbel zo veel kracht om deze te realiseren. Door het samengaan van Bison International en UHU tot Bolton Adhesives kan tevens de slagkracht vergroot worden naar potentiële groeimarkten zoals Oost-Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika, het Verre Oosten en Australië.

"We zijn trots dat we nu met zo'n compleet assortiment aan lijmen en kitten de markt kunnen bedienen. Door nauw samen te werken op het hoofdkantoor in het dynamische Rotterdam, kunnen we snel schakelen en nog efficiënter werken. We zijn klaar voor verdere groei in de exportmarkten en voor de ontwikkeling van mooie, innovatieve en duurzame producten", aldus Rob Uytdewillegen, Managing Director Bolton Adhesives.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.