Top for Office naar Delo

Top for Office naar Delo

Laatst bijgewerkt op: 03 - 01 - 2015 | 10:40

Twee leveranciers van kantoorartikelen, –inrichting en - machines gaan samen. Per 10 oktober 2013 zijn de activiteiten van Top for Office in Oosterhout overgenomen door Delo B.V. Beide bedrijven hebben veel expertise en kennis op het gebied van kantoorartikelen, -inrichting en -machines. Deze overname past binnen de strategie van Delo om het specialisme verder uit te bouwen en zo de klanten nog beter van dienst te zijn.

Top for Office is een gewaardeerde leverancier op het gebied van kantoorartikelen, facilitaire producten, meubilair, handelsdrukwerk, huisstijlen en relatiegeschenken. Met het brede productenpakket, een persoonlijke benadering en de servicegerichte organisatie, was Top for Office een gewaardeerde partner voor haar klanten. Na een zorgvuldige afweging is in Delo dan ook een betrouwbare partij gevonden, die de activiteiten in dezelfde lijn zal voortzetten vanuit de vestiging in Uden. Beide bedrijven zijn lid van inkoopcombinatie Quantore.

Voor klanten verandert er vrijwel niets: zowel de klanten van Top for Office als van Delo kunnen gebruik blijven maken van deskundige aanspreekpunten, de vertrouwde service en een nog uitgebreider producten- en dienstenpakket. Zo kunnen alle producten snel en gemakkelijk besteld worden via de webshop van Delo op www.delo.nl.

Met een historie die teruggaat tot 1971 is Delo uitgegroeid tot een gespecialiseerde onderneming voor kantoorinrichting, -machines en -supplies. Sinds juni 2010 is Delo onderdeel van Wiltec B.V. In 2013 verhuisde het bedrijf naar een nieuwe locatie aan de Industrielaan 24 waar de shop zich bevindt en binnenkort een compleet nieuwe showroom.


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.