Trends laten je lopen op Ambiente

Trends laten je lopen op Ambiente

Laatst bijgewerkt op: 28 - 01 - 2015 | 22:01

Zondag op Ambiente, wij willen je even voorstellen aan de studenten. Dit jaar zijn er zes studenten die als Trendwatchers aan de slag gaan op de beurs. Ananda, Anne, Anjo, Danielle, Maartje en Stephanie zorgen er in hun trendtour voor dat iedereen op de hoogte is van de innovatiefste producten die te vinden zijn in hall 11.0.

Er is gekozen voor deze hal vanwege de diversiteit aan producten. Uiteraard ging Kantoorvak Trends & Design mee met een van deze trendtours om ‘verdieping’ te vinden in de wereld van de trends. Want wat is nou een trend precies.

Als je aan iemand vraagt wat een trend is krijg je meestal als antwoord, “kleding of huisinrichting”.

Maar trends gaan veel verder dan dat. Dat is wat de opleiding als doel heeft, de ‘verdieping’ te vinden in trends.

Het gaat er niet om of iets nieuw is of dat iedereen het product of dat merk kent, het gaat om de achterliggende gedachte van wat een product te bieden heeft.

Een voorbeeldje: de studenten kwamen met een blad van een plant, dit is een sticker die je in je kantoor kan ophangen, als de atmosfeer te warm wordt dan kleuren de bladeren bruin wat inhoudt dat je pauze moet nemen.

De designer heeft de natuur gebruikt als inspiratiebron. Het is de perfecte balans tussen technologie en moeder natuur. En daarom noemt men deze trend BY NATURE.

 ambiente

Het is een van de vele voorbeelden die mogen aantonen dat trends niet altijd te maken hebben met dat wat gangbaar is maar dat het om veel meer diepgang vraagt. 

ambiente ambiente ambiente

Meer weten over de studenten en hoe zij de nieuwste trends zien… Binnenkort een kleine interpretatie van wat de studenten gevonden hebben in KantoorVak Trends & Design.

Like ons en blijf op de hoogte van het laatste nieuws  facebook

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.