TrendZ Najaar eerste event in nieuwe Evenementenhal

TrendZ Najaar eerste event in nieuwe Evenementenhal

Laatst bijgewerkt op: 30 - 04 - 2020 | 13:42

De nieuwe beurshal Next Level in Evenementenhal Gorinchem wordt eind deze week opgeleverd. Dat meldt eigenaar en beursorganisator Easyfairs Nederland. 

Er is bijna een half jaar lang gewerkt aan deze tweede hypermoderne beurshal. Door deze mega-investering krijgt Evenementenhal Gorinchem een flinke kwaliteitsimpuls. De inkoopbeurs TrendZ Najaar maakt op 25, 26 en 27 augustus als eerste gebruik van Next Level. De officiële opening van Next Level is in oktober met een feestelijke receptie.

De werkzaamheden aan Next Level zijn bijna een half jaar geleden gestart. De oorspronkelijke bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem is destijds volledig gedemonteerd. Vervolgens heeft Next Level steeds meer vorm gekregen. Zo zijn onlangs twee nieuwe roltrappen en een vaste trap geplaatst die de connectie vormen tussen de bestaande beurshal op de begane grond en de vernieuwde bovenverdieping. Verder is de grootste van de twee congreszalen voorzien van een widescreen van ruim twaalf meter breed en zijn de sanitaire voorzieningen opgeleverd. Ook is Next Level voorzien van een meterslange glazen wand op het balkon die open en dicht kan. Bovendien heeft deze wand een geïntegreerde verduisteringsmogelijkheid, zodat de glazen wand visueel afgesloten kan worden van de begane grond.

Duurzaamheid

“De oorspronkelijke bovenverdieping is niet meer te herkennen. Next Level beschikt over duizenden vierkante meters aan beursvloer, een ontvangstruimte en twee congreszalen”, zegt CEO Jeroen van Hooff van Easyfairs Nederland trots. “We zetten nu de puntjes op de i qua aankleding en inrichting van Next Level, waarbij duurzaamheid een zeer belangrijke rol speelt. Kijk bijvoorbeeld naar de nieuwe sanitaire voorzieningen, waarbij we gebruik maken van watervrije urinoirs. Hierdoor besparen we duizenden liters kostbaar drinkwater per jaar.”

Overzicht Next Level

De nieuwe bovenverdieping Next Level beslaat in totaal 6.400 vierkante meter, waarvan 5.800 vierkante meter aan beursvloer en congresruimte. Next Level wordt onder andere ingezet voor beurzen die uit hun jasje zijn gegroeid op de begane grond. Zij kunnen nu uitbreiden naar de bovenverdieping. Ook is Next Level inzetbaar voor externe organisaties om galavoorstellingen, kleinschalige beurzen, bedrijfsfeesten en congressen te houden. Daarbij kunnen zij profiteren van de all-in formule (inclusief standbouw, meubilair, catering) waar Easyfairs in gespecialiseerd is. De eerste partijen op Next Level zijn inmiddels bevestigd.

Westzijde parkeerterrein vernieuwd

In de afgelopen zomerperiode is ook de volledige westzijde van het parkeerterrein van Evenementenhal Gorinchem vernieuwd. In totaal is 20.000m2 opnieuw geasfalteerd en is de indeling verder verbeterd door nieuwe belijning en wegafbakening. Ook is er nieuwe riolering aangebracht voor een betere afwatering.

Voor meer informatie over Evenementenhal Gorinchem: www.evenementenhal.nl/gorinchem. Voor meer informatie over Easyfairs: www.easyfairs.com.


Categorieën: Algemeen Nieuws, Beurzen

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.