TrendZ nu al succes

TrendZ nu al succes

Laatst bijgewerkt op: 17 - 01 - 2018 | 16:04

Vak event TrendZ is zondag 27 augustus succesvol van start gegaan. Al voordat de deuren openden stonden er bezoekers gulzig te wachten om naar binnen te mogen. Het mooie weer maakte dat al vroeg in de ochtend de paden vol liepen. De 3811 bezoekers waren enthousiast en hebben veel informatie kunnen opdoen.

Zoals elke editie werden er op de eerste beursdag de Innovation en de Participation awards uitgereikt. De Innovation Award is een publieksprijs en ging dit jaar naar Natural Luxury met olijfhouten snijplanken. Olijfhout is een prachtige hardhoutsoort met vele mooie eigenschappen. Daarom zijn de planken uitermate geschikt als snijplank.

De Participation Award wordt gekozen door een onafhankelijke jury en verdeeld over twee categorieën: tot 40m2 en vanaf 40m2. Voor de kleinste van de twee ging de prijs naar Pretty Hot & Tempting een bedrijf waarbij je gelijk kon zien dat er goed nagedacht is aan hoe de indeling en thema’s in de stand opgebouwd zijn. Voor de categorie vanaf 40m2 mocht J. Kersten B.V. de prijs in ontvangst nemen. Op deze stand staat als het ware de inrichting voor je hele huis kant er klaar.  

Ook de tweede dag begon goed, drukke gangpaden en positieve deelnemers. Ook leuk was dat het event vandaag werd bezocht door een cameraploeg van RTL. Zij spraken met deelnemers over hun ervaringen. Vanavond is de beurs geopend tot 22 uur, morgen is iedereen nog welkom van 10 tot 17u.


Categorieën: Algemeen Nieuws, Beurzen

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.