&Trendz, succesvolle eerste dag beurs

&Trendz, succesvolle eerste dag beurs

Laatst bijgewerkt op: 15 - 04 - 2016 | 14:26

Vandaag opende de gecombineerde vakbeurs Trendz, Stationery Office & Convenience Days en @HomeEvent om tien uur haar deuren. De bezoekers stonden al vroeg in de rij om naar binnen te gaan. Al snel was er een goede sfeer te proeven in de gangpaden.

Zowel bezoekers als deelnemers waren enthousiast. De eerste dag verliep zoals iedereen dat gehoopt had. Het gevarieerde aanbod van producten en leveranciers zorgde voor een goede afwisseling en nieuwe innovatieve idee├źn die voor een compleet aanbod zorgen.

De eerste beursdag werd afgesloten met een presentatie om het nieuwe logo van de beurs te onthullen.

&Trendz

De nieuwe naam van de combinatie van Trendz, Stationery Office & Convenience Days en @HomeEvent. De naam werd samen met het nieuwe concept onthuld aan de deelnemers. Door deze naam wordt het mogelijk elk segment van de beurs gericht onder de aandacht te brengen.

Kort om een succesvolle eerste dag! Morgen om 12 uur openen de deuren van &Trendz tot 22 uur heeft u de tijd om een bezoek te brengen. Wilt u een bezoek brengen aan deze inspirerende beurs, zorg dat dat u zich voor registreert op de website, dan weet u zeker dat u niet in de rij hoeft te staan.

     

Collage


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.