Uitbreiding beursvloer &Trendz in Gorinchem met 1000m2

Uitbreiding beursvloer &Trendz in Gorinchem met 1000m2

Laatst bijgewerkt op: 22 - 09 - 2016 | 13:22

De aankomende editie van het detailhandelevenement &Trendz in Evenementenhal Gorinchem breidt uit met 1000m2 extra beursvloer. “De vakbeurs leeft in de branche. Door de uitbreiding creëren we extra plekken”, zegt Anita Vogelzang namens Evenementenhal.

&Trendz is in januari 2016 ontstaan uit een fusie van drie detailhandelbeurzen: TrendZ, @HomeEvents en SOCdays. Tijdens de eerste editie in Gorinchem kwamen bijna 10.000 belangstellenden op het driedaagse evenement af. Door de fusie is &Trendz in één klap het grootste inkoopmoment voor de retail- en detailhandel van Nederland geworden. 

Naast de naamswijziging is ook het concept op de schop gegaan. Vogelzang: “De vakbeurs heeft echt een moderne facelift ondergaan. Het is de beurs van de onbegrensde mogelijkheden. Alles kan! Dat is ook terug te zien op de beursvloer, want de diversiteit is enorm. Van living, garden & outdoor, glas, porselein, office, wenskaarten, bloemisterijartikelen tot design, gift, beauty, fashion en stationery. Dit is hét inkoopmoment voor de ondernemer uit de detail- en retailbranche.”  

Tijdens &Trendz richt Evenementenhal onder meer een activiteitenplein in op de beursvloer waar verschillende workshops en lezingen worden gegeven. Verder zijn er op de beursvloer presentaties van stylisten om trends in de markt uitgebreider te belichten. Wie ook niet wil ontbreken op dit krachtige detailhandelplatform, kan zich eenvoudig online aanmelden als exposant via: www.andtrendz.nl

De najaarseditie in Gorinchem vindt plaats op 21, 22 en 23 augustus. Naast een editie in Gorinchem, vindt de vakbeurs op 25, 26 en 27 september voor de zestiende keer plaats in Hardenberg. De voorjaarseditie in Gorinchem staat gepland op 15, 16 en 17 januari 2017.


Categorieën: Beurzen

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.