Uitslag HSM-wedstrijd Quantore-dagen

Laatst bijgewerkt op: 24 - 04 - 2012 | 11:30

De Relatiedagen van Quantore in Beuningen zijn weer achter de rug. HSM wil hierbij nogmaals beklemtonen dat de stand goed werd bezocht! Het ging daarbij echter niet zo zeer om het aantal, maar wel om de kwaliteit. En die was er volop.  Had HSM vorig jaar nog een spel om de aandacht te vestigen op de volstalen snijwalsen bij de HSM Classic- en Securio-lijn, nu wilde men op speelse wijze de nadruk leggen op het assortiment datavernietigers. 

De vraag die is voorgelegd was: Plaats alle 230 Volt varianten van HSM Securio, Classic en shredstar naast elkaar, welke afstand is dat? Aan de deelnemers was de keuze uit: de breedte van een voetbalveld, de lengte van een voetbalveld of de omtrek van de middencirkel.

Het antwoord op deze vraag is:100,023 meter. Met als bron Wikipedia is volgens FIFA en ook van de KNVB de lengte van een voetbalveld tenminste100 meter, de breedte maximaal75 meteren de middencirkel9,15 meter. Het goede antwoord is dus de lengte van een voetbalveld.

Er hebben een groot aantal echte voetbalspecialisten deelgenomen aan de prijsvraag en daaruit zijn de volgende winnaars/winnaressen getrokken: Derde prijs oftewel een 2 GB Apple iPod shuffle gaat naar Karlijn Jansen van de firma Martin Cuypers in Venray.

Tweede prijs oftewel een Villeroy & Boch "New Wave" Chip and Dip-Set gaat naar Joane de Kloe van Easy4Office in Zaltbommel.

Eerste prijs en dus de winnaar van een trendy Tivoli Radio "Model One" is geworden: Maurice Krosman van de firma Klein Beernink in Deventer


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.