Unieke overeenkomst Bruna en Paperclip

Laatst bijgewerkt op: 18 - 02 - 2015 | 14:45

Bruna en wenskaartenuitgeverij Paperclip gaan een verregaande samenwerking aan, die inhoudt dat Paperclip in ieder geval de komende drie jaar de enige wenskaartenleverancier van de retailketen is. De overeenkomst is niet alleen bijzonder vanwege de exclusiviteit, maar vooral omdat Paperclip de complete regie zal voeren over de gehele collectie en de schappen met wenskaarten in de Bruna winkels. 

Het partnerschap met Paperclip is uitvloeisel van de strategie van Bruna om met leveranciers en andere gelieerde organisaties plannen te ontwikkelen die innovatief zijn en ontzorging van Bruna ondernemers met zich meebrengen. Bruna kan daardoor optimaal gebruikmaken van de enorme marktkennis die beschikbaar is bij de gespecialiseerde bedrijven, terwijl de ondernemers meer ruimte overhouden voor serviceverlening aan de consument. 

Voor de klant brengt de overeenkomst die nu is gesloten met Paperclip ook directe voordelen met zich mee. De nieuwe Bruna wenskaartenafdeling zal door regelmatige vernieuwing completer, actueler en meer divers zijn. Algemeen Directeur van Bruna Fred Zeegers: “Iedereen heeft hier baat bij. Wij hebben de mensen van Paperclip leren kennen als ondernemers pur sang. We zijn dan ook blij met deze partner, die de markt als geen ander kent en opereert vanuit eigen kennis en kracht.” 

Léon Corstens, Commercieel Directeur van Paperclip voegt daaraan toe: “Wij hebben elkaar gevonden in een fantastisch partnerschap, waarin kwaliteit, diversiteit, gemak, rendement en aantrekkelijkheid voor klanten en ondernemers voorop staan. Het vervult Paperclip met grote blijdschap en trots om de complete collectie wenskaarten voor Bruna te gaan verzorgen.” 

Bruna zegt alle contracten met andere leveranciers van wenskaarten op. Vanaf vandaag maakt Paperclip de eerste winkels geschikt  voor de nieuwe collectie.

 

 

 


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.