Valk Software winnaar 2015 in retailsoftwarebranche

Laatst bijgewerkt op: 17 - 03 - 2016 | 10:50

Valk Software is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de retailsoftwarebranche. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming op het gebied van retailsoftware voor tal van branches en sectoren, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘Valk Software BV weet haar grote vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

 

Valk Software BV is specialist in retailsoftware voor een veelheid van sectoren, variërend van tabak en gemak, boek en kantoor, dier en tuin, drogist en parfum tot slijterijen en groothandels. De onderneming onderscheidt zich door haar grote kennis van retailprocessen en hoe deze te ‘vertalen’ in uitgekiende software. Organisaties die geen eigen servers willen aanschaffen of onderhouden, kunnen ook voor SaaS – software as a service, een cloudoplossing – bij Valk terecht. Valk Software is gevestigd in Montfoort en telt circa 50 medewerkers. Zij is in heel Nederland actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Valk Software BV een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Valk Software, want zij is continu bezig haar software te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de klantwensen. Valk staat inmiddels bekend als een betrouwbare partner, die meedenkt met haar klanten en hen zoveel mogelijk tracht te ontzorgen.’

 

Ruime retailkennis
Valk Software werd opgericht in 1989 als eenmansbedrijf. Met circa 50 medewerkers is zij inmiddels uitgegroeid tot een van de leidende bedrijven in de retailsoftware, dat zich richt op de grote groei in internetkassa’s, bestelsystemen, webshops en alles wat daarmee verband houdt. Vanwege de grote kennis van retailprocessen kan Valk voor bijna elke retailbranche uitgekiende software ontwikkelen die geheel is toegesneden op de specifieke branchegerelateerde wensen. ‘Aparte vermelding verdient ASPOS, een door Valk ontwikkeld, uniek omnichannel retailplatform, waarin alle functionaliteit geïntegreerd is: webshop, mobiele app, online kassasysteem, ook voor tablet, instore kiosk, YouTube-narrowcasting, wireless PDA, elektronisch bestellen, voorraadbeheer, business intelligence, noem maar op. Niet voor niets maken gerenommeerde ketens als Mitra, The Read Shop, Welkoop, Primera en Mooi Parfumerie gebruik van de diensten van Valk Software’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij Valk Software BV hoog in het vaandel. De onderneming heeft duidelijke normen en waarden geformuleerd en neemt in de uitvoering van haar kernactiviteiten verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu en de sociale context. Ook beschikt het als enige in haar branche over een ITO-certificering voor de support door haar klantenservice. De Nominatiecommissie is van mening dat Valk Software BV op basis van al deze gronden uitgeroepen kan worden tot branchewinnaar.

Over het Nationale Business Succes Award Instituut Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.

 

 

 

 

 

Bron: Nieuwsbank


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.