Vandaag verschijnt de december editie 2014 van KantoorVak Trends & Design

Vandaag verschijnt de december editie 2014 van KantoorVak Trends & Design

Laatst bijgewerkt op: 28 - 01 - 2015 | 18:35

KantoorVak Trends & Design 12-2014 is bij abonnees in de brievenbus beland.

In deze editie blikken wij terug op een bewogen 2014, vormt de opmaat voor een nog spannender 2015. Zeven vakgenoten, uit verschillende geledingen van de sector, kijken alvast over de jaarwisseling heen.

HET GESPREK: RUURD BAANE
Het Nieuwe Werken heeft grote impact, ook voor de kantoorbranche. Auteur en organisatieadviseur Ruurd Baane over de kansen en uitdagingen. “Vermenging werk en privé.”

PRIMERA WIL GROEIEN
Winkelketen Primera sloot onlangs overeenkomsten met Quantore en Blz. en verwacht hiermee veel aanwas vanuit de boek- en kantoorbranche. “Een sterke herkenbare formule met lokaal onderscheidend vermogen, dat is waar het om gaat.”

BEURSGEWELD
Ambiente, Paperworld en de SOC Days werpen hun schaduw alvast vooruit. Vanaf pagina 13 uitgebreid aandacht voor de drie beurzen die begin volgend jaar op de agenda staan. Groot, groter, grootst.

KRANTENKAPPER
De Krantenkapper houdt zich bezig met het ontwerpen van allerlei leuke en fijne producten van en voor papier: kalenders, schriftjes en ansichtkaarten, maar ook stempels. Portret van een creatief bedrijf.

KANSRIJKE KRACHTENBUNDELING
Kantoorleverancier Bura verzorgt sinds 1 oktober de fijndistributie in ons land voor T3L Group, internationaal producent van onder meer Tarifold en 3L. Peter Achterberg en Herman Lakerveld lichten de kansrijke samenwerking toe.

Voor een preview kijk op onze website

Nog geen abonnee? neem nu een abonnement! Voor € 40,- per jaar ontvangt u het laatste nieuws en alle achtergronden bij het vak nieuws in uw brievenbus.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.