Vandaag verschijnt de nieuwste KantoorVak Trends & Design

Vandaag verschijnt de nieuwste KantoorVak Trends & Design

Laatst bijgewerkt op: 08 - 11 - 2013 | 13:40

Kantoorvak Trends & Design 10-2013 kan elk moment bij de abonnees in de brievenbus belanden.

In deze editie kun u informatie opdoen voor de komende Back to School periode. Een aantal leveranciers hebben hun activiteiten gebundeld en organiseren vier bijeenkomsten om uw inkopen te doen van Back to School producten. Maar natuurlijk is dit niet het enige waar wij u over informeren. 

In het magazine is er onder andere aandacht voor de navolgende onderwerpen:

Stationery Team Europe kiest voor andere strategie

Afgelopen week maakte Stationery Team Europe bekend dat het zijn distributiestrategie heeft gewijzigd. Na vijftien jaar samengewerkt te hebben met SRT heeft de marktleider in fashionable Back to School-producten ervoor gekozen de verkoop en distributie in eigen hand te nemen. Hiervoor heeft het bedrijf de krachten gebundeld met Retail Sales Solutions (RSS).

STE STE

Het gesprek:

Fabian Paagman, algemeen directeur Paagman:

Het seminar Succesvol Ondernemen van Fabian Paagman tijdens de recente Stationery Office & Convenience Days trok veel publiek. In deze monoloog zijn visie op ondernemen en het hoe en waarom van de Paagman-magie. Voor Kantoorvak Trends & Design aanleiding om eens uitgebreider te gaan praten met Paagman.

paagman

BTS-collecties onder één dak

Ook dit jaar bieden de Back to School-leveranciers de kantoorvakhandel weer de mogelijkheid om collecties 'live' te bekijken en efficiënt in te kopen, tijdens de Scool Supply Inkoopdagen. Dit keer staan er vier beursdagen op het programma in plaats van drie.

Maandag 28 oktober    Hotel Gilze-Rijen Van der Valk,  Klein Zwitserland 8   Gilze (Tilburg) 
       
Maandag 4 november  Hotel Van der Valk de Cantharel  Van Golsteinlaan 20  Apeldoorn
       
Maandag 11 november  Postiljon Hotel, Kosterijland 8  Bunnik
       
Maandag 18 november  De Koperen Hoogte Lichtmisweg 51  Zwolle
       

De inkoopdagen zijn vrij toegankelijk van 11:00 tot 21:00 uur.

Dertig jaar Data Copy

Data Copy, vooraanstaand merk in kantoorpapier, viert dit jaar zijn dertigste verjaardag. Sinds de lancering in 1983 is het getuige geweest van enorme veranderingen in print- en kopieertechnologie. Het innovatieve merk heeft eindgebruikers echter altijd geholpen het beste uit hun papier en apparatuur te halen.

data copy 

Trefpunt voor lezers

Na een verbouwing met hulp van een architect en een professionele interieurbouwer speelt Boekhandel Maximus in op dat wat lezers in deze tijd kennelijk willen: een positieve klantbeleving. De combinatie van boeken en koffie versterkt dit concept.

klinkers klinkers

Nieuw platform: EenvoudigInkopen.NL

Op de Stationery Office & Convenience Days werd het online platform EenvoudigInkopen.NL gelanceerd. Doel van het platform: vraag en aanbod samenbrengen en assortimenten van leveranciers ontsluiten. EenvoudigInkopen.NL is het eenvoudigste inkoopplatform voor retailers, e-tailers en dealers. Initiatiefnemers zijn Bas de Bruin en Krijn ten Hove, beide ook betrokken bij de Stationery Office & Convenience Days.

Dit, en nog veel meer leest U in KantoorVak Trends & Design 10-2013.

Nog geen abonnee? neem nu een abonnement! Voor € 40,- per jaar ontvangt u het laatste nieuws en alle achtergronden bij het vak nieuws in uw brievenbus.


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.