Vandaag verschijnt KantoorVak Trends & Design editie 01-02-2015

Vandaag verschijnt KantoorVak Trends & Design editie 01-02-2015

Laatst bijgewerkt op: 01 - 04 - 2015 | 11:18

KantoorVak Trends & Design 01-02-2015 is bij abonnees in de brievenbus beland.

In deze editie kijken we vooruit naar alle beurzen die er aan gaan komen. Klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

DE GROEI VAN NEW EDITION

Dit jaar is het twintig jaar geleden dat New Edition werd opgericht. Tegenwoordig is het bedrijf, dat afgelopen december verhuisde van Naarden naar Haarlem, internationaal één van de grotere leveranciers van BTS, gifts en woonaccessoires. KantoorVak Trends & Design sprak met Margriet Timmerman

 

07 BRUNA KIEST VOOR PAPERCLIP

Paperclip is de komende drie jaar exclusief wenskaartenleverancier van Bruna. Volgens beide partijen worden de collecties actueler, completer en diverser. De eerste Brunawinkels zijn inmiddels omgebouwd. “Dit is de nieuwe realiteit in wenskaartenland.”

 

08 HET GESPREK: ROLAND SMIT

De organisatie van SOC Days en @HomeEvent werkt met ingang van dit jaar samen met Roland Pieter Smit. De jonge designer, onder meer eigenaar van een ontwerpstudio, gaat het beursconcept verder vormgeven. Hij wil bezoekers inspireren en prikkelen.

 

14 VERNIEUWEN MET PASSIE

Wenskaartenuitgever Artige blijft vernieuwen. Een mooi voorbeeld is Hangouts, de serie bordjes met inspirerende teksten. Maar er komen nog meer nieuwe collecties aan, zoals Buurman & Buurman. Stefan de Jager over de highlights van voorjaar 2015.

 

22 BREPOLS BREIDT UIT

In 2014 is er heel wat veranderd bij het Belgische Brepols. Zo werd het bedrijfspand verbouwd en werd fors geïnvesteerd in productiefaciliteiten. Bovendien breidde het bedrijf haar assortiment uit met een reeks mooie producten.

 

26 TOONAANGEVENDE BEURS

Ambiente is ’s werelds grootste vakbeurs in consumentengoederen. Hij bestaat uit drie internationaal toonaangevende beurzen: Dining, Giving, Living. Hoewel het evenement minder belangrijk lijkt voor de kantoorbranche, is Ambiente zeker een bezoekje waard!

 

32 PAPIERLOOS?

Het paperless office lijkt nog ver weg. Dat bleek tijdens een kennissessie van Veenman, specialist in documentstromen. Diverse experts bogen zich over de vraag: is onze digitale toekomst papierloos? “Papierarm is veel dichterbij.”


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.