Vandaag verschijnt KantoorVak Trends & Design editie 03-04-2015

Vandaag verschijnt KantoorVak Trends & Design editie 03-04-2015

Laatst bijgewerkt op: 27 - 05 - 2015 | 17:02

KantoorVak Trends & Design 03-04-2015 is bij abonnees in de brievenbus beland.

In deze editie kijken wij terug op alle beurzen die zijn geweest en nog gaan komen. Klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

04 SOC DAYS MET SCHWUNG

De toevoeging van het @Home Event pakte prima uit voor de SOC Days. Komend najaar verkast de vakbeurs naar Rosmalen,waar het concept verder wordt uitgebreid. “Er komt schwung in.”

08 AFSCHEID CHIEL TOET

Chiel Toet stopt na 29 jaar als bestuurslid van inkoopvereniging Hameco. Op 20 april neemt hij tijdens de Hamecodag officieel afscheid. Aan de vooravond van zijn vertrek blikt hij terug.

10 INSPIRERENDE BEURZEN

Het beursseizoen is begonnen! KantoorVak Trends & Design reisde af naar Frankfurt voor een bezoek aan Paperworld en Ambiente. Op pagina 10 tot en met 14 leest u er alles over.

18 DE KOERS VAN LEDIBERG BENELUX

Agenda’s, kalenders en notitieboeken bepalen al ruim 35 jaar het werkzame leven van Zaankanter Ruud Mol, directeur van Lediberg Benelux. Een interview.

25 ONDERNEMEN IS DURVEN

In zijn winkel in het Twentse Wierden vertelt John Reterink over het Syndicaat: vijf zelfstandige vakhandelaren die regelmatig bij elkaar komen om te discussiëren over het vak. “Ondernemen is durven.”


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.