Vandaag verschijnt KantoorVak Trends & Design editie nr. 05-06-2015

Vandaag verschijnt KantoorVak Trends & Design editie nr. 05-06-2015

Laatst bijgewerkt op: 09 - 09 - 2015 | 14:17

KantoorVak Trends & Design nr. 05-06-2015 is bij abonnees in de brievenbus beland.

Klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

04 QUANTORE GAAT VOOR GROEI
Tijdens de ALV van Quantore gaf algemeen directeur Arnold Theuws een presentatie over de markt. Hij ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. "Onze missie is de beste groothandel te zijn in artikelen die in kantooromgevingen worden gebruikt."

08 HET GESPREK: CONNY KALKHOVEN
Conny Kalkhoven, eigenaar van een kantoorboekhandel in Den Haag, zit al sinds 1979 in het vak. Vanaf augustus krijgt ze er een tweede winkel bij. In Het Gesprek legt ze uit waarom ze de leukste baan van de wereld heeft.

12 PASSIE VOOR PAPIER
De Haagse kantoorboekhandel en papierspecialist Damen/Papier Royaal bestond op 18 april precies 120 jaar. Eigenaar Robert Damen over fingerspitzengef├╝hl, toeval en hard werken.

16 'SUCCES IS EEN KEUZE'
RC Product nam dit jaar voor de derde keer deel aan de Stationery,Office & Convenience Days in Den Bosch. Hoe is dat zo gekomen? Een kijkje in de wereld van luxe cadeau- en kantoorartikelen.

19 GIFTS MET MEERWAARDE
Plenty Gifts zet fors in op gezelschapsspellen en gifts. In beide categorie├źn komt de uitgever/distributeur uit Voorschoten met leuke, nieuwe producten.

26 DE PIJLERS VAN PAPYRUS
"Kwaliteit, vakkennis en respect voor het milieu zijn belangrijke factoren die de kansen en mogelijkheden in veel specifieke sectoren mede bepalen." Wouter Pijpers en Joyce Beumer van Papyrus over de ontwikkelingen in de papiersecto


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.