Vandaag verschijnt KantoorVak Trends & Design editie nr. 08-09-2015

Vandaag verschijnt KantoorVak Trends & Design editie nr. 08-09-2015

Laatst bijgewerkt op: 04 - 01 - 2016 | 09:23

KantoorVak Trends & Design nr. 08-09-2015 is bij abonnees in de brievenbus beland. Klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

04           STABILO IN DE SCHIJNWERPERS
STABILO wil meer beleving rondom haar merk, een groter marktaandeel en nog meer fans. Daarom ontwikkelde de fabrikant een marketingcampagne waarmee het merk vol in de schijnwerpers wordt gezet. Kantoorvakhandels kunnen hiervan optimaal profiteren.

08           HET GESPREK: TOM CORONEL  
Autocoureur en internetondernemer Tom Coronel doet alleen wat hij leuk vindt, zegt hij. "Omdat het kan." Met zijn ongekende drive geldt de snelheidsduivel als inspiratiebron voor iedere ondernemer - ook in de kantoorbranche.

13           SAMEN STERK  
Samen met haar leden is Quantore een missie gestart om de kantoorvakhandel (weer) in de hoofden van consumenten en zakelijke eindgebruikers te krijgen als primaire keuze voor kantoorartikelen. Het Retailprogramma biedt de kaders waarbinnen dit gebeurt.

16           DE KEUZES VAN ADVEO               
Adveo beleeft mooie tijden. De distributeur houdt volgend jaar serieus rekening met een double digit groei. Volgens Erwin Snoeker is dat geen toeval: "Onze groei is het gevolg van duidelijke keuzes". Maar eerst staat in oktober de tiende editie van Adveo World Benelux op de rol. 

20           KEMPERS ZIET KANSEN
Boekhandel Ben Kempers in Delft gaat verder onder de vlag van formulehuis RDC. De bijna tachtig jaar jonge kantoorboekhandel wordt een The Read Shop. Reportage over een familiebedrijf dat met de tijd meegaat.

24           BOEKHANDEL MET ALLURE
Veel boekhandels kampen met een teruglopende omzet, onder meer door de economische crisis en de invloed van internet. Maar er zijn uitzonderingen. Zoals de succesvolle Boekhandel KEES.

Nog geen abonnee? neem nu een abonnement! Voor € 40,- per jaar ontvangt u het laatste nieuws en alle achtergronden bij het vak nieuws in uw brievenbus.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.