Veel bedrijven uit office wereld genomineerd voor TV Succes Award

Laatst bijgewerkt op: 21 - 12 - 2012 | 13:47

Steelcase Solutions, Office Depot, Alpha International, Gispen International, Selexyz Donner, Duni en Varta batterijen zijn allemaal genomineerd voor de TV Succes Award. Eerder melden wij u al dat Jalema genomineerd was voor de TV Succes Award. Een prijs voor het meest succesvolle bedrijf die in het leven geropen is door John de Mol, Joop van den Ende en John Fentener van Vlissingen. Alle 3 behorend tot de top 10 uit de Quote 500 en en geslaagde zakenmannen. Het programma de Succesfactor laat alle elementen zien die met succes te maken hebben. Wat is succes? Waarom heeft de een meer succes dan de ander? Kun je succesvoller worden én hoe? We laten je de meest succesvolle ondernemers van Nederland zien en de successtrategieën die zij toepassen.

Het programma onderzoekt wetenschappelijk onderzoeken wat succesfactoren zijn. Ook laten we topbedrijven zien die zijn genomineerd voor de 'Nationale TV Succes Award'. De presentatie is in handen van Bert Kuizenga en Annemarie Brüning. 

Verschillende branches doen mee

In samenwerking met de Kamer van Koophandel en Company.info zijn alle bedrijfsbrnaches van Nederland verzameld. Van elke branche is een shortlist gemaakt met de 10 beste bedrijven uit die branche. De criteria waar deze bedrijven op zijn geselecteerd zijn winst, expertise, continuïteit en strategische visie.

Door de nominatie commissie wordt één van deze 10 bedrijven genomineerd. In de eindselectie wordt gekeken naar onderscheidendheid en referenties zoals eerder gewonnen prijzen. Het bedrijf wat wordt genomineerd als winnaar uit de branche ontvangt de Branche Award en een Branche Winnaar Certificaat en dingt mee naar de Succes award 2012. Het bedrijf zal dan de gehele week te zien zijn op RTL7 en RTL Z. Eind 2012 zal de Nederlandse TV kijker bepalen wie de winnaar is van deze award. Naast de Succes award is er ook een Innovatie- en Runner-up Award te winnen.

Stemmen

Iedereen kan zijn favoriete bedrijf ondersteunen door daar op te stemmen. Dat kan van 23 december 2012 t/m 1 januari 2013. De bedrijven met de meeste stemmen gaan naar de grote finale. Die finale is begin 2013. meer informatie en presentaties van alle genomineerde bedrijven zijn te zien op de website van Succes Awards


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.