Visconti viert diamanten jubileum

Visconti viert diamanten jubileum

Laatst bijgewerkt op: 03 - 01 - 2015 | 10:35

Visconti uit Florence, is officiële partner voor de viering van het diamanten jubileum van Koningin Elizabeth II en het 175-jarige jubileum van de Army & Navy club. Ter ere van deze festiviteiten brengt Visconti vier pennen uit, waaronder twee limited edition 60th Anniversary Diamond Jubilee vulpennen in de kleuren purper en robijnrood.

De vulpennen zijn voorzien van Visconti's 23 karaat palladium Dreamtouch penpunt, maken gebruik van het piston vulsysteem en worden geleverd in een doos met het officiële Army & Navy en Diamond Jubilee logo.

Visconti is een officiële partner voor de viering van zowel het diamanten jubileum van Koningin Elizabeth II als het 175-jarige jubileum van de Army & Navy club. De Army & Navy club is de oudste club van Londen, opgericht in 1837 door Luitenant-Generaal Sir Edward Barnes, en heeft vestigingen in London, Washington en New York.

De 60th Anniversary Diamond Jubilee vulpennen worden in een gelimiteerde oplage uitgevoerd in koninklijk purper met geplatineerde details en keizerlijk robijnrood met vergulde details. Van iedere kleur worden 600 pennen gemaakt. De pennen worden "gekroond" door een reproductie van de Imperial State Crown. Deze beroemde kroon is versierd met meer dan 3.000 edelstenen, waaronder de 317 karaat Cullinan II diamant, en wordt door Koningin Elizabeth II gedragen tijdens de jaarlijkse opening van het Parlement.

De 60th Anniversary Diamond Jubilee roller van Visconti zal ook in twee uitvoeringen beschikbaar zijn: in purper met platina stof en geplatineerde details en robijnrood met goudstof en vergulde details. De ring van de dop verwijst door middel van een verfijnde gravure naar het diamanten jubileum. Ook deze rollers worden slechts tijdelijk geproduceerd.

De 60th Anniversary Diamond Jubilee pennen zullen vanaf eind mei 2012 wereldwijd beschikbaar zijn. Van de vulpennen worden per kleur slechts 25 exemplaren op de markt gebracht.

Pennenland is in 2000 opgericht door Bart Koster. In eerste instantie om via internet pennen te verkopen. Inmiddels is Pennenland officiële importeur van een aantal kwalitatief hoogstaande pennenmerken, waaronder Visconti. Het bedrijf werkt samen met een geselecteerde groep wederverkopers in de kantoorvakhandel


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.