Voorbereidingen Paper & Convenience Show in volle gang

Laatst bijgewerkt op: 17 - 08 - 2012 | 16:54

Met nog iets meer dan een maand te gaan zijn de voorbereidingen voor de Paper & Convenience Show in volle gang. "Met een zeer breed en divers aanbod zullen we ook deze keer weer de bezoeker een mooi pakket aan producten en noviteiten kunnen aanbieden", aldus Bas de Bruin, organisator van de beurs. Op de beurs deze keer veel aandacht voor de leveranciers van kantoorartikelen op het Office Plaza -"het breedste aanbod ooit"-, luxe schrijf- & lederwaren op het Pen & Leather World en veel ruimte voor startende bedrijven. 

Met deze activiteiten geeft de organisatie invulling aan de suggesties die bezoekers en exposanten in de afgelopen edities hebben aangereikt. Zowel via enquetes als vele gesprekken met deze groepen wordt elke editie opnieuw geevalueerd en worden de suggesties vertaald in een plan van aanpak. "Op die manier proberen we de beurs elke keer weer aansluiting te laten vinden bij de wensen van bezoekers en exposanten."

Office Plaza

Met het opzetten van het Office Plaza wordt tegemoet gekomen aan de wens van leveranciers, B2B dealers en de grotere vakhandelaren, om een breder aanbod van kantoorartikelen te presenteren. "Samen met brancheorganisatie Office World hebben we het idee wat je hadden verder doorontwikkeld. Dat heeft geleid dat vrijwel alle A-merken van kantoorartikelen leveranciers nu aanwezig zijn op de beurs." Voor de markt is het jammer dat nog niet iedereen het nut en noodzaak van deelname onderkent. Zeker de bezoekers hebben er baat bij dat al hun leveranciers aanwezig zijn op de beurs om zo een volledig beeld te kunnen krijgen van de ontwikkelingen in hun vakgebied. Vanuit de distributeurs hebben Quantore, ACI Supplies en Despec inmiddels hun deelname bevestigd.

Pen & Leather World

Op het Pen & Leather World zijn vrijwel alle relevante schrijfwarenmerken vertegenwoordigd, terwijl ook een aantal vooraanstaande leveranciers van lederwaren aanwezig zijn. Daarnaast zullen er diverse activiteiten ontplooit worden waarmee deze categorieen onder de aandacht gebracht worden en die de vakhandel kan ondersteunen bij de verkoop van deze producten.

Debutanten

Op de beursvloer is op 2 plekken ruimte vrij gemaakt voor 'mini'stands. Op de zogenaamde Expo Pleinen zijn kleine stands speciaal voor startende bedrijven of bedrijven die deze specifieke markt voor het eerst gaan betreden. "Door kleine stands ter beschikking te stellen maken we deelname ook voor deze bedrijven mogelijk. ze kunnen zich op kleine schaal profileren terwijl we van de bezoekers weten dat ze graag nieuwe leuke producten willen ontdekken. meestal zijn het die kleine bedrijven die dit brengen."

Naast de Expo Pleinen zal spellenleverancier Boosterbox ook weer een spellenplein organiseren. Door middel van een 'speed date' formule krijgen de bezoekers uitleg over spellen. in een minuut worden doel en spelregels uitgelegd. Doel hiervan is de bezoeker zodanige achtergrond informatie mee te geven dat hij de vragen van klanten over de werking van een spel in de winkel kan beantwoorden en daarmee zijn verkoopverhaal inhoudelijk te versterken.

De Paper & Convenience Show is van 23 t/m 25 september a.s. en wordt gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch.


Categorieën: Beurzen

Reacties

  • beste redaktie, Ik lees altijd graag jullie vakblad. Wat mij deugd doet is dat mijn bedrijfsnaam op de beurzen een begrip wordt Ik ben ook heel benieuwd hoe de opzet van officeplaza zal zijn. Met vriendelijke groet, Milko Sajet Dir./eigenaar van office plaza.

    Milko Sajet - 29 - 08 - 2012 | 19:01

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.