WECARE4 word definitief ARMOR BV

Laatst bijgewerkt op: 22 - 09 - 2016 | 13:22

Bijna 6 jaar geleden, in mei 2010, werd cartridgespecialist WECARE4 overgenomen door de Franse multinational ARMOR. WECARE4 is onder eigen naam blijven opereren maar daar komt nu verandering in.

Vanwege de gevestigde naam van WECARE4 is er de afgelopen jaren voor gekozen om onveranderd in de markt te blijven. Een bekende en betrouwbare naam voor een vaste groep klanten. Echter in de afgelopen jaren is de naam van de moedermaatschappij ARMOR gemeengoed geworden zowel binnen WECARE4 als bij de klanten. Daarom is besloten definitief over te stappen naar de naam ARMOR. Hiermee komt ook de Nederlandse holding KVM Supplies waartoe WECARE4 behoort, te vervallen. Dit wordt ARMOR BV.

ARMOR Group beheerste reeds de productlijnen newbuilt inkjet en toner. Daar werd na de overname van WECARE4 het specialisme remanufactured inkjet aan toegevoegd. Hiermee werd het enige complete platform in Europa voor levering van het gehele assortiment nieuwe generatie printing consumables vanuit “één single” source gecreëerd. ARMOR Group werd marktleider en verstevigde haar positie verder in de markt.

WECARE4 is stevig vertegenwoordigd in noordelijk Europa. Dit bood AMOR Group na de overname de mogelijkheid tot expansie. In de afgelopen jaren is dan ook hard gewerkt aan de integratie tussen de twee bedrijven. Dit is succesvol gebleken. Diverse systemen zijn op elkaar afgestemd, zoals integratie van SAP. Expertise, ervaring en beleid van beide partijen zijn gedeeld en gestructureerd. Dit hield o.a. in dat de productielocatie van WECARE4 in Tsjechië werd ondergebracht in de Poolse productie van ARMOR Group. Dit alles heeft geleid tot een krachtige organisatie met duurzaamheid, menselijkheid, innovatie en betrokkenheid hoog in het vaandel.

Na deze laatste definitieve stap ziet ARMOR de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. Voor de private label klanten en het eigen merk weCare zal niets veranderen. Kwaliteit, zorg voor het milieu en optimale service blijven centraal staan.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.