Wellinga Projectinrichting partner Gispen

Laatst bijgewerkt op: 18 - 04 - 2012 | 11:36

Gispen start vanaf 17 april met een partnernetwerk in Nederland. Gispen gaat daartoe samenwerken met Office Design Nederland, gevestigd in Doesburg en Wellinga Projectinrichting uit Enschede. Het partnernetwerk zal naar verwachting op korte termijn worden uitgebreid. Voor een bredere marktpenetratie zoekt Gispen samenwerking met kantoorinrichters met een regionale bekendheid. Op die manier wordt de kracht van het merk Gispen en de kwalitatief hoogwaardige producten en diensten gecombineerd met de kracht van een regionaal goed ingevoerde ondernemer.

Algemeen directeur Peter Veer: "Gispen is blij de marktbewerking verder uit te breiden door de samenwerking met deze gerenommeerde partners. Door te kiezen voor deze samenwerkingsvorm is het voor onze klanten volstrekt duidelijk dat er een echt partnership is tussen Gispen en deze bedrijven. Het is volgens ons de enige manier om gezamenlijk succesvol in de markt te staan." Gispen verkoopt voornamelijk complete inrichtingsconcepten en -componenten aan bedrijven die vrijwel altijd een eigen facilitaire organisatie bezitten, bijvoorbeeld bij de (rijks)overheid, in de gezondheidszorg en instellingen, bij het onderwijs en de grotere organisaties.

De Gispen Partners zullen het Gispen labelassortiment en de daaronder vallende brands NgispeN en Gispen Huiswerk centraal stellen in hun assortiment en adviezen. Een en ander zal ook zichtbaar worden in de showroom en huisstijl van de ondernemer die zich zal presenteren als Gispen Partner.

Op dit moment worden gesprekken gevoerd met potentiƫle partners om de spreiding over Nederland uit te breiden en alle regio's te kunnen bedienen. Het is de bedoeling dat dit netwerk in korte tijd wordt uitgerold.

 

Bron: Wellinga Projectinrichting


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.