Wereld primeur Fisher Space Pen op Paperworld 2013

Wereld primeur Fisher Space Pen op Paperworld 2013

Laatst bijgewerkt op: 29 - 01 - 2013 | 15:43

Fisher Space Pen op presenteert op Paperworld Frankfurt de Bullet Grip Space Pen met Soft-Sylus (#BG4S). Met deze pen kan de moderne mens zowel onder alle extreme omstandigheden schrijven als een touchscreen of smartphone bedienen. Bovendien is deze Bullet Space Pen met soft-touch Stylus voorzien van een rubberen vingergreep voor nog meer schrijfcomfort.

In eerste instantie is de nieuwe Bullet Grip met Stylus leverbaar in mat zwart. Later volgen een chroomkleurige versie en een blauwe uitvoering. Speciale uitvoeringen, bijvoorbeeld met een bedrijfslogo, worden in overleg geleverd. De #BGS4 is in de BeNeLux exclusief verkrijgbaar bij Allwrite die het merk al 30 jaar in dit gebied vertegenwoordigt.

"Deze bijzondere, unieke pen schrijft overal en altijd. Onder water, in extreme weersomstandigheden (van -30 tot 1000C), op gladde of vette ondergrond en zelfs in de ruimte. De Fisher Space Pen behoort sinds 1967 tot de standaarduitrusting van alle astronauten van zowel NASA als het Russische ruimteprogramma. Met de introductie van de Bullet Grip Space Pen met Stylus vergroten de mogelijkheden tot schrijven zich nog verder"licht Jeroen van der Meer van Allwrite het unieke van deze pen toe.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.