WINK Kantoorvakhandel BV sluit zich aan bij PCI Groep

WINK Kantoorvakhandel BV sluit zich aan bij PCI Groep

Laatst bijgewerkt op: 28 - 01 - 2015 | 22:05

Met 100 jaar ervaring een bundeling van expertise en uitbreiding van dekkingsgebied

Wink Kantoorvakhandel B.V. heeft zich aangesloten bij de PCI Groep. "PCI Groep wordt nu één van de krachtigste Canon partners in Europa én de Achterhoek", aldus directeur Bas Kamphuis van de PCI Groep. Een bundeling van professionaliteit aan de ene kant, maar vooral ook het feit dat we goed geworteld willen zijn in het gebied waarin we opereren.

 Dat is het handelsmerk van de PCI Groep. Met WINK Kantoorvakhandel erbij in de Achterhoek doen we exact waar onze klanten de PCI Groep van kennen en om waarderen." De twee afdelingen van WINK Kantoorvakhandel die onderdeel gaan uitmaken van de PCI Groep zijn de verkoopafdeling van Canon multifunctionals en printers en www.wink.nl - Dé online kantoorspecialist van Gelderland. Winkprint en Wink Projectinrichting blijven zelfstandige vestigingen onder de Winkvlag in Doetinchem. De PCI Groep bestaat uit vier Canon Business Centers in Amsterdam, Arnhem, Oss en Utrecht en SUPPLYING! Office Supplies en nu dus ook WINK Kantoorvakhandel BV.

"WINK is een begrip in de Achterhoek", zegt Kamphuis. "Niet alleen omdat ze in de afgelopen 100 jaar ruimschoots hun sporen hebben verdiend in de regio, maar ook vanwege hun passie voor kwaliteit en het hoge klant- en serviceniveau. Dat laatste sluit naadloos aan bij onze eigen hoge ambities en wijze van werken. De expertise en ervaring van Wink Kantoorvakhandel is een mooie aanvulling op die van ons. Een bundeling van professionaliteit aan de ene kant, maar vooral ook het feit dat we goed geworteld willen zijn in het gebied waarin we opereren. Dat  is het handelsmerk van de PCI Groep. Met WINK Kantoorvakhandel erbij in de Achterhoek doen we exact waar onze klanten de PCI Groep van kennen en om waarderen."

Uitbreiding van het dekkingsgebied

Het dekkingsgebied van de PCI Groep was voorheen de regio Noord Holland, Utrecht en Gelderland. Met de acquisitie van WINK Kantoorvakhandel BV breiden we ons dekkingsgebied in het oosten van het land uit met een nieuwe groep Canon klanten in de Achterhoek.


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.