Xtorm in actie voor Ronald McDonald Kinderfonds

Xtorm in actie voor Ronald McDonald Kinderfonds

Laatst bijgewerkt op: 02 - 02 - 2017 | 12:56

Extra energie voor gezinnen in Ronald McDonald Huizen

Xtorm, fabrikant van mobiele laadoplossingen, zet een sponsoractie op om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Tijdens de actie worden de Ronald McDonald Huizen voorzien van Xtorm Business laadstations om mobiele apparaten, zoals smartphones of tablets, op te laden.

De gezinnen die in Ronald McDonald Huizen logeren staan vaak onder druk, en het vergeten mee te nemen van een telefoon oplader komt dan ook meer dan eens voor. Juist in deze moeilijke tijd is het van groot belang om bereikbaar te zijn en te kunnen blijven communiceren. Daarnaast zorgen smartphones en tablets voor de nodige afleiding.

Xtorm heeft als doel om mensen te voorzien van energie waar en wanneer dat nodig is, en wil op deze manier veel gezinnen helpen. Xtorm is de actie begonnen door een Charge ’n Go 6 aan drie Ronald McDonald Huizen te schenken. De Charge ’n Go 6 bestaat uit een laadstation met daarin zes losse Power Banks, die uitgeleend kunnen worden aan de gezinnen, waarmee mobiele apparatuur opgeladen kan worden.

Daarnaast roept het al zijn klanten en relaties op om ook geld te doneren, zodat uiteindelijk alle Huizen en vakantiehuizen kunnen worden voorzien van een Xtorm laadstation. Bij elke €350 die met de Xtorm actie via starteenactie.nl gedoneerd wordt aan het Ronald McDonald Kinderfonds, zorgt Xtorm ervoor dat nog een Huis wordt voorzien van een laadstation. Dit kan door in één keer €350 te doneren, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een kleiner bedrag te storten. 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.