Hameco inkoopvereniging

Hameco inkoopvereniging
Postbus 64652
2506 CB Den Haag
Tel:
hameco@planet.nl

Hameco inkoopvereniging

Laatst bijgewerkt op: 06 - 07 - 2015

Hameco is een niet voorraadhoudende inkoopvereniging van boek- en kantoorvakhandelaren. Hameco staat voor samenwerking met behoud van zelfstandigheid.

Hameco wordt gevormd door krachtige, zelfstandige ondernemers die flexibel inspelen op de lokale markt en hun eigen marktbenadering kiezen. Hameco legt zijn leden niets op, maar reikt slechts zaken aan. Hameco biedt prijsafspraken met bijna zestig contractleveranciers, die altijd beter zijn dan uw individuele condities. De low profile organisatie vertaalt zich in een lage contributie. De jaarbonus, een percentage over de totale omzet bij de contractleveranciers, wordt op een kleine inhouding na volledig uitgekeerd aan elk Hamecolid. Een heuse win-winsituatie: u behaalt méér marge dan voorheen, met behoud van uw eigen identiteit en zeggenschap.

De succesformule van Hameco wordt geïllustreerd door het grote ledenbestand. Ongeveer driehonderd boek- en kantoorvakhandelaren zijn inmiddels lid. Jaarlijks melden zich tientallen nieuwe boek- en kantoorvakhandelaren aan en er is sprake van een trouwe verbintenis. Particuliere winkels, gecombineerde zaken en bedrijfsmatige leden zijn in de inkoopvereniging vertegenwoordigd. Ook de leeftijd van de organisatie toont het betrouwbare karakter. Steeds meer onafhankelijke kantoorvakhandelaren zien in dat de door Hameco gebezigde slogan “Meer marge, minder keurslijf” daadwerkelijk hout snijdt. Alles kan, niets moet. De continue ledengroei maakt Hameco een interessante handelspartner. Er worden steeds betere condities bij de individuele contractleveranciers bedongen. Dit trekt weer nieuwe kantoorvakhandelaren aan. Een mooie cyclus... met toekomstperspectief!

 


 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.